Järve turismitalu võlub oma atraktiivsusega talvelgi (2)

Järve turismitalu võlub oma atraktiivsusega talvelgi

LOODUS ON IGAL AASTAAJAL VÕLUV: Järve turismitalutalu peremees Aivar Kokk (paremal) on kuldsete kätega töömees ja loodust tundev mõnus jutuvestja.
Foto: Aare Laine

Kui enamik Eesti, sealhulgas Saaremaa turismitalusid on talvel nukras ooteseisundis, lootes uuel turismihooajal võõrustada vähemalt samapalju külalisi kui mullu, siis mõneski paigas on loodust armastavad talvepuhkuse nautijad teretulnud ka pakaselisemal ajal.

Sõrve maantee servas Kuressaarest umbes 15 kilomeetri kaugusel paelub enne Tehumardit möödasõitjate pilke puidust atraktsioon, mis annab teada, et poole kilomeetri pärast paremale keerates jõuate Järve turismitallu. Nädal tagasi võõrustasid sealsed turismitalunikud Kuressaare gümnaasiumi õpilasi ning just Järve talu looduskaunis Šoti mägiveistega ja mitme puitskulptuuriga lumises metsas edenes vestlus perenaise Niina Kargi ja peremees Aivar Kokaga niikaugele, et leppisime aja kokku pikema loo tegemiseks.

Edasi loe värskest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 98 korda, sh täna 1)