Saarlasi oodatakse tutvuma tehnikaülikooliga

Tuleval esmaspäeval korraldab Tallinna tehnikaülikool lahtiste uste päeva, kuhu huvilistele korraldatakse priisõit ka Kuressaarest.

Lahtiste uste päev algab kell 12, kui TTÜ aulas avatakse erialasid ja teaduskondi tutvustav mess.
“Külastajatel on võimalus saada detailset infot sisseastumistingimuste, kõikide erialade, riigieksamite ettevalmistuskursuste, stipendiumide ja karjäärivõimaluste kohta,” ütles TTÜ üritusturunduse projektijuht Britta Gassmann, lisades, et korraldatakse ka ekskursioone teaduskondadesse ja laboritesse, võimalik on osa võtta loengutest ja teha karjääriteste.

Kell 16 algab Tipi maraton, mille kaheksas kontrollpunktis TTÜ-s ja selle lähiümbruses koordineerivad tegevust ja panevad gümnasiste proovile TTÜ sportlased, teadlased, fotograafid, peogurmaanid. “Tulevastel tudengitel on kasutada ka GPS, auhindadeks on kaheksa langevarjuhüppe kinke-
kaarti seiklused.ee’lt, Tallink Hotels’ilt päevakruiis kahele Helsingisse ja palju muud põnevat,” tutvustas Gassmann.

Tasuta bussile on võimalik end registreerida reedeni internetiaadressil http://vastuvott.ttu.ee/index.php?id=11940 .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)