Krimi: Alkoholivargad mõisteti tööle (3)

Kuressaare kohtumajas mõisteti süüdi noormehed, kes sel talvel tungisid kaks korda sisse Kuressaares asuvasse Roomassaare kauplusse ning varastasid sealt alkoholi ja sigarette.

Süüdistuse järgi lõhkusid Priit (23) ja Reno (21) 25. detsembril kell 8.30 Roomassaare kaupluse akna, tungisid poodi ja varastasid sealt kaks pudelit Jägermeistrit ja kümme pakki sigarette Next. 15. jaanuari varahommikul tungisid nad samasse poodi juba kolmekesi. Priit, Reno ja 19-aastane Madis lõhkusid taas akna ja sisenesid kauplusse. Seekord võtsid vargad 16 pudelit alkoholi, mille hulgas oli viina, viskit, konjakit ja brändit.

Kohus tunnistas mehed süüdi ning mõistis Priidule kolm, Renole neli ja Madisele 1,5 kuud vangistust, mis noormeeste nõusolekul asendati üldkasuliku tööga. Seega tuleb Priidul aasta jooksul teha 180 tundi üldkasulikku tööd, Renol 240 ja Madisel 90 tundi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 132 korda, sh täna 1)