Tiia Müürisepp valitseb jätkuvalt lauatennises

Tiia Müürisepp valitseb jätkuvalt lauatennises

Foto: Raul Vinni

Läinud laupäeval toimunud lauatennise maakonna meistrivõistlustel naistele oli võitja selgelt üle kõigist.

Üksikmänguks registreerus üheksa naist. Turniirisüsteemis peetud võistlusel saavutas kindla esikoha Tiia Müürisepp (Kuressaare LTK Tops) (fotol), kes võitis kõiki vastaseid.

Ülejäänud medalitele käis harvanähtavalt tasavägine heitlus, kus enne viimast vooru polnud selge veel midagi. Et asi veelgi põnevam oleks, ei toonud ka viimane voor esmapilgul lõplikku selgust, kuna koguni neli võistlejat lõpetas turniiri viie võidu ja kolme kaotusega. Lisakriteeriume arvesse võttes saavutas hõbemedali Veeve Kaasik (LTK Tops). Selle tulemusega kinnitas Veeve jätkuvalt oma kuulumist Saaremaa lauatennise naismängijate paremikku.

Teatud üllatusena sai pronksmedali Kärla valla juurtega Maare Lindmets (LTK Tops). Napilt jäid medalitest ilma sama võitude arvuga Ulvi Ingalt ja Lii Vahter (vastavalt 4. ja 5. koht, mõlemad LTK Tops), kel nappis pisut ka sportlikku õnne. Ülejäänud said võite vähem.

Naispaarismängus ei leidunud vastaseid paarile Tiia Müürisepp – Ulvi Ingalt. Tahaksin esile tõsta Ulvi Ingalti julget tegutsemist pinksilaua taga, kus ta tugevate ja täpsete ründelöökidega mitmed pallivahetused enda ja oma paarilise kasuks pööras. Teise hõbemedali sai sel päeval Veeve Kaasik paaris Lii Vahteriga. Paarismängu pronksmedalid riputati Maare Lindmetsa ja Ivika Laaneti kaela.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 43 korda, sh täna 1)