Male ja sangpommid Mustjalas (1)

Male ja sangpommid Mustjalas

Foto: Erakogu

Saaremaa valdade XVIII talimängude sangpommi- ja malevõistlus toimus laupäeval Mustjala kooli aulas ja võimlas.

Sangpommi tõstmises võisteldi kaheksas kehakaalus. 17-aastastest ja noorematest poistest kehakaalus kuni 75 kg võitis Kaur Eldemeel Orissaarest 115 punktiga. Talle järgnesid Magnus Kolla 97,5 p Mustjalast ja Martin Lihulinn 74,0 p Kärla vallast. Noormeestest kehakaalus +75 kg oli kõige kõvem noor talent Orissaarest Timo Noot 152 punktiga, hõbemedal läks Meigo Kaarele (126 p) ja pronksmedal Jürgen Otsale (96,0 p), mõlemad Kaarma vallast.

Meestest võitis kehakaalus kuni 65 kg Mario Mändla 33 punktiga Kaarmalt, talle järgnes Leisi valla mees Aadi Rahula 63 punktiga. Kehakaalus kuni 70 kg võitis 160 punktiga spordiala üks parematest Tanel Kukk Kaarmalt, kellele järgnesid Tarmo Mändla (77 p) Kaarmalt ja Alo Kauber (72,5 p) Mustjalast.

Kehakaalus kuni 80 kg võitis Mustjala mees Mihkel Kauber 118,5 punktiga, teine koht kuulus Ivar Maile (89,0 p) ja kolmas Ago Kokale (80,5 p), mõlemad Kaarma vallast. Kehakaalus kuni 90 kg võitis taas esikoha nagu eelmiselgi aastal Kärla valla mees Aron Põld (90,0 p), teine oli sama valla mees Priit Kuus (77 p) ja kolmas 50 punktiga Mihkel Vinkel Leisist.

Kehakaalus kuni 100 kg võitis 110 punktiga kuldmedali vanameister Kalmer Jõgi Leisi vallast, hõbemedal Tarmo Lihulinnale (95,5 p) Kärla vallast ja pronksmedali sai 95,0 punktiga Marko Siinvert Mustjala vallast.
Kõige raskemate meeste arvestuses tegi noortele tuule alla ja võitis 63,0 punktiga kuldmedali Ülo Kannisto Kärla vallast, hõbe kuulus Jaan Lõhmusele (58,5 p) Mustjalast ja pronks Viljar Merivaldile (50,0 p) Salme vallast.

Valdade arvestuses võitis karika seekord 39 punktiga Kaarma, teine koht ja 38 punkti kuulus Kärla vallale ja kolmandaks jäi 35 punktiga Mustjala. Järgnesid Leisi, Orissaare ja Kihelkonna.
Valdade malevõistlustel võitis karika 22 punktiga kindlalt Kaarma valla võistkond koosseisus Ülle Rahula, Heino Kallas, Jüri Janson, Mati Sooäär. Teine oli 16,5 punktiga Laimjala valla võistkond ning kolmanda koha võttis 15 punktiga Mustjala valla võistkond. Neile järgnesid Pihtla (14 p), Muhu (11,5 p), Salme (11,0 p) ning Leisi ja Kärla 10,5 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 118 korda, sh täna 1)