KG – SÜG 2 : 0 (2)

Kuressaare linna gümnaasiumide sportmängude karikasarjas sai teise võidu Kuressaare gümnaasium, kes alistas Saaremaa ühisgümnaasiumi võrkpallis 3 : 2. Võitnud kuu aega tagasi ka korvpallis, on KG endale karika juba kindlustanud, kuid mõõtu võetakse veel ka jalgpallis.

Neljapäeval pea täissaali ees Kuressaare spordikeskuses toimunud kohtumises alustas paremini KG. Vaatamata paljudele servivigadele, suudeti esimene geim võita 25 : 22.

Teises geimis sai ohjad enda kätte SÜG. Indrek Pulga rünnakutele KG vasturohtu ei leidnud ning kuna lisandus jällegi mitmeid servivigu, sai geimivõidu 25 : 19 endale SÜG. Kolmandas geimis suutis KG sammu pidada kuni seisuni 6 : 6 ning taas võimsalt rünnanud SÜG vormistas geimivõidu 25 : 18. Neljandas geimis andis tunda, et SÜG-l oli pingil vaid üks varumees ja meeskond hakkas näitama väsimuse märke. KG viigistas seisu geimivõiduga 25 : 18.

Viimases geimis oli selgelt näha, et rohkem jaksu ja võidutahet on KG-l. Viimast korda seisid tablool viiginumbrid seisul 4 : 4 ning KG jõudis esimese matšpallini seisul 14 : 9. Siiski ei suudetud võitu võtta ning SÜG suutis järjest lüüa neli punkti. Võitu KG siiski ära ei andnud ja tulemusega 15 : 13 vormistati see ka ametlikult.

Kuresaare gümnaasiumi treener Gabriel Sepp, kes pintsakuhõlmade lehvides poistele väljaku äärest kaasa elas, tunnistas, et kui oli juba kaks geimi järjest kaotatud, tekkis tunne, et seekord hakkab võit käest libisema, sama kordus viimase geimi lõpus. “Aga näe, suutsime trammi alt välja tulla,” märkis Sepp, sõnades, et paljuski sai otsustavaks KG meeskonna pikem pink. “Seda oli näha, et nad (SÜG – toim) olid väsinud,” viitas ta ühele KG-le võidu toonud asjaolule ning lisas, et pikk pink andis talle
eelise, kuna sai oma põhimeestele ka puhkust anda.

SÜG-i mängu vedajad pidid seevastu pea kaks tundi kestnud mängus järgemööda suruma. “Poisid tahtsid ikka võita,” ei olnud Sepp oma õpilaste kiitmisega kitsi.
SÜG-i treeneripingil istunud Enn Laanemäe ei heitnud oma mängijatele midagi ette ja ütles, et poisid tegid tubli kohtumise.
Olgugi et karikas on sel aastal juba kahe mänguvõiduga kolmest KG oma, astutakse vastamisi ka jalgpallis. On ju KG-l võimalus võtta karikas sel aastal “kuivalt”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)