Täiskasvanud võivad ametikoolis õppida mööbli restaureerimist

Kuressaare ametikool võtab 8. aprillini vastu sisseastumisavaldusi mööblirestauraatori erialale, õhtuti ja laupäeviti toimuv õppetöö sobib tööl käivatele täiskasvanutele.

Veebruaris lõpetas ametikooli esimene õhtuõppes mööbli restaureerimist õppinud täiskasvanute rühm. “Tagasiside oli väga positiivne ning nad tahavad meil veel edasi õppida,” sõnas ametikooli juhtõpetaja Andres Meisterson. “Oleme asunud ka vastavat õppekava koostama.”
Sisseastumisavalduste blankette saab täita ametikooli linna õppehoones, lisaks tuleb esitada keskharidust ja isikut tõendavad dokumendid, arstitõend ja kaks dokumendifotot.

Õppeaeg kestab mööblirestauraatori erialal kaks aastat. Õppekava mahukamad õppemoodulid on puidu käsitsi ja masintöötlemine, viimistlustööd ja sadulsepatööd. Lisaks õpitakse vineerimist, joonestamist, interjööri ja mööbli ajalugu ja erialast võõrkeelt. Täpsemat õppekava saab vaadata ametikooli veebilehelt.

“Need, kes õppima asuvad, saavad meie täieõiguslikeks õpilasteks, kellel on õigus saada õppetoetust,” teavitas ametikooli õppedirektor Harald Tõru. “Kaugemalt tulijatele lisandub ka täiendav transporditoetus.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)