Kuressaare kingib golfimänguõiguse õpilastele (19)

Kuressaare kingib golfimänguõiguse õpilastele

ÕPILASED GOLFI MÄNGIMA: Mänguõiguse omandamisega saaksid õpilased ka vahetult õpitut harjutada.
Foto: Raul Vinni

Kuressaare kingib suurema osa Saaremaa Golfi osalusest tingitud linnale kuuluvast tasuta mänguõigusest golfiväljakul Kuressaare gümnaasiumis golfikursuse lõpetanud ja green card´i saanud õpilastele.

“Eelkõige lähtusime soovist tuua golfi juurde, andes neile vahetu mänguvõimaluse, need noored, kes on konkreetselt juba valiku teinud,” ütles Oma Saarele abilinnapea Kalle Koov. “Ning mänguõiguse omandamisega saaksid nad [153 õpilast] ka vahetult õpitut harjutada.”

Koovi sõnul kaaluti mänguõiguse edasiandmisel ka muid võimalusi, kuid mida rohkem tekkis mõtteid, seda keerulisemaks kippus kujunema nende realiseerimine ehk mänguõiguste administreerimine. Seega valitigi Kuressaare Gümnaasiumi SA just golfikursuse pärast.
“Samas võib meie kõigis koolides olla green card’i omanikke. Kui volikogul või volikogu komisjonidel tekib täiendavaid ettepanekuid, siis nendega võimalusel ka arvestatakse,” lisas Koov.

Linnal on tänavu kokku 200 tasutud mänguõigust, millest seitse jagatakse parimate maksumaksjate vahel ning 40 vahetatakse Saaremaa Golfi AS-i korraldatava 20 demopäeva vastu. “Silmas on peetud võimalust tutvustada kõigile linna allasutustele ja nende töötajatele nende soovil allasutuste kaupa golfiväljakut, golfi kui spordiala algtõdesid ning võimaldada paari-kolme tunni jooksul õhtusel ajal proovida ka kätt väljakul,” selgitas abilinnapea Koov.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)