Kohus karistas lihapetiseid

Harju maakohus karistas neljapäeval tingimisi vangistusega kaht noormeest, kes süüdistuse järgi petsid erinevatelt firmadelt välja lihatooteid enam kui 400 000 krooni väärtuses.

Kohus mõistis kunagise Saaremaa lootustandva noor-sportlase, 23-aastase Jürgo Engso ja tema 25-aastase kaaslase Reio Raudsepa süüdi suuremahulises kelmuses ning karistas neid vastavalt kaheaastase ning kahe aasta ja kolme kuu pikkuse vangistusega. Kohus ei pööra karistust siiski täitmisele, kui noormehed ei pane kahe ja poole aasta pikkuse katseaja jooksul toime uut kuritegu.

Põhja prefektuuri majanduskuritegude talitus pidas Jürgo Engso ja Reigo Raudsepa kinni mullu 2. juulil, kahtlustades neid grupiviisiliste kelmuste toimepanemises. Uurimisandmetel petsid mehed valeidentiteeti kasutades kuu aja jooksul erinevatest lihaga kauplevatest firmadest välja lihatooteid enam kui 400 000 krooni väärtuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)