Juhtkiri: Ütle üks ilus lehe nimi (18)

Juhtkiri: Ütle üks ilus lehe nimi

 

Oma Saare nimekonkursil vähest huvi küll kurta ei saa. Meie lugejatele on lehe nimemure nii südamesse läinud, et nimepakkumisi on tulnud üle neljasaja. Sellise toetuse üle tunneb toimetus vaid heameelt.

Saarevaht, Kirev Kiiker, Hüljes, Hiidsaar – võiks küsida, kas need nimed sümboliseerivad meie lehes enam valgustatud teemasid? Või Posti-Aadu ja Posti-Liis? Ka Tuulemaa ja Merehääl räägivad iseenda eest. See on vaid väga väike osa pakutust. Valik on rikkalik ja me anname endale aru, et selle kõige õigema leidmine saab olema raske.

Toimetus tänab kõiki, kes nimekonkursil osalesid. Oma Saar on juba oma ilmumise algusest saadik tundnud oma lugejate toetust ja poolehoidu. Just lugejate soove arvestades saab üks leht paremaks minna.

Omalt poolt lubame, et lehe uue nime teatame lugejatele hiljemalt jaanipäevaks. Aga vaatamata nimekonkursi lõppemisele ootame kaastöid kõikidelt lugejatelt iga päev. Samamoodi nagu ka ettepanekuid, milliseid teemasid kajastada ja kuidas lehte veel paremaks teha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)