Teele Viiral kandev roll “Keskkoolimuusikalis” (7)

Teele Viiral kandev roll “Keskkoolimuusikalis”

ÕHTUJUHT: 2007. aasta märtsis juhtis Teele Viira (koos Hendrik Kuusega) abituuriumi balli Rüütli spaa restoranis Ritter.
Foto: Raul Vinni

Veel sel kuul esietendub Nukuteatris maailma kuumim noortemuusikal Walt Disney “High School Musical” (“Keskkoolimuusikal”), kus kandvat rolli, mustanahalist Taylor McKessie’t laulab-mängib-tantsib saarlane Teele Viira.

Peale tema on laval veel Saaremaalt pärit muusikuid – Tuuli Rand ja Marie Trei ning orkestris teeb kaasa Pille-Rite Rei.
Teele Viira ütles, et tema jaoks on Taylor McKessie’ roll esimene suurem ülesastumine muusikalis. “Eelmisel aastal tegin kaasa “Nii on meil moes” lavastuses, kuid seal olin kooris ja näitlemisega polnud suurt tegemist, ainult laulsin-tantsisin,” rääkis ta, lisades, et nüüdne roll nõuab aga ka tublisti näitlemist, millega ta loodab ikka hakkama saada.

“Meie lavastaja on Andres Dvinjaninov ja tema on meile õpetanud asju, mida ka teatrikoolis õpetatakse, näiteks teeme etüüde,” seletas Teele Viira, kelle eelmised näitlemiskogemused jäävad alg- ja keskkooliaega.
Kokku teeb lavastuses kaasa üle 60 laulja, näitleja ja tantsija, sealhulgas Otsa-kooli muusikuid ja Tallinna ülikooli koreograafiakooli tudengeid. Huvi uue muusikali vastu on suur, Teele Viira teab, et kui aasta lõpus reklaam välja tuli, tõi see kohe kaasa ka suure piletimüügi ning mitu etendust on juba väljagi müüdud.

“Kokku on planeeritud 46 etendust,” rääkis Teele Viira, kes soovitab kõigil muusikali vaatama tulla. “Seda ei saa vaatamata jätta, sest seal saab palju nalja ning igavaks kindlasti ei lähe,” viitas noor laulja Dvinjaninovi lavastajatööle.
Muusikali tähed on Troy ja Gabriella – kaks noort, kes kohtuvad koolivaheajal uusaastapeol. Taas kooli minnes avastab Troy üllatusega, et Gabriella on nende kooli uus õpilane. Üheskoos kandideeritakse koolimuusikali peaosadesse. See aga ei ole sugugi nii lihtne.

“High School Musical’is” on peaosades Ott Lepland või Kristjan Kasearu ja Mari Ronimois. Kaasa löövad veel Marilyn Jurman, Getter Jaani, Silver Laas, Karel Tallermaa, Taavi Tõnisson, Ingrid Isotamm, Liivika Hanstin, Andres Roosileht jt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 168 korda, sh täna 1)