Selgusid parimad rehkendajad

4. märtsil toimus Kuressaare kultuurikeskuses maakonna 5.–6. ja 7. klasside matemaatikavõistlus “Nuputa”, osa võtsid kolme- ja neljaliikmelised võistkonnad 10 koolist.

Parimateks peastarvutajateks osutusid 5.–6. klasside arvestuses Laura Kaldjärv Saaremaa ühisgümnaasiumist ja 7. klasside arvestuses Henrika Trave Kärla põhikoolist.

Võistkondlikud tulemused

5.–6. kl: I SÜG-i 1. võistkond (Laura Kaldjärv, Johannes Rooso, Mari Kolk, Roland Kastein; õpetaja Linda Kuuseok); II Orissaare gümnaasium (Tom Kärner, Kenro Endel Üts, Erko Tiitma, Annely Kasela; õp Marika Lass); III Muhu PK (Anneli Toomsalu, Säde Leelo Simso, Elisa Kipper, Edwart Erelt; õp Tiina Saar).

7. kl: I Kärla PK (Henrika Trave, Katariina Õunpuu, Andi Ingalt; õp Anne Tõru); II Kuressaare PK (Paul Kolk, Kristin Müller, Kristina Vallaste; õp Liana Heinsoo); III SÜG-i 1. võistkond (Magnus Kaldjärv, Maria Aarnis, Maria Toomsalu; õp Monika Raudsik).

Meelis Kaubi
Saare maavalitsuse
haridus- ja sotsiaalosakond

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)