Juhtkiri: Tallinna lennuliin on naerukoht (23)

Juhtkiri: Tallinna lennuliin on naerukoht

 

Hommikusi raadiouudiseid kuulates hakkab järjest harvemini kõrva teade, et Kuressaare lennuk väljub graafikus ette nähtud ajal. Sellest ajast alates kui liini teenindab Estonian Air, kuuleb pidevalt põhjendusi, miks lennuk õigel ajal õhku tõusta ei saa. Kui on vaja kiirelt asju ajada, siis võib Tallinna-lendu võrrelda loteriiga – kas võidad või mitte…

Küll on ilm vilets ja pole võimalik udu tõttu saar-laste lennuväljale maanduda. Edasi tulid tehnilised probleemid, viimasel ajal kimbutavad lennufirmat aga lausa epideemiad. Kui korraga on haiged nii põhi- kui ka varumeeskond, ei saa ju olukorda enam teisiti nimetada.

Hiljuti saime firmalt lohutuse, et meeskonnaliikmetele on täiendust oodata. On siis lootust kusagilt leida ka selliseid karastatud ja terveid inimesi, kellele iga batsill kohe külge ei hakka? Või kuuleme peagi mingeid uusi põhjendusi, miks lennata ei saa. Küllap neid välja mõelda annab, kui vaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)