FC Kuressaare alustas kaotusega eduseisust

FC Kuressaare alustas kaotusega eduseisust

TEGI OTSA LAHTI: Saarlaste hooaja avavärava lõi Martti Pukk.
Foto: Raul Vinni

Järjekordset meistriliiga hooaega alustanud FC Kuressaare suutis Tartu Tammeka vastu küll 2 : 0 juhtima minna, kuid lasi endale lüüa kolm vastuseta jäänud väravat.

Teisipäeval Tallinnas toimunud kohtumist alustasid saar-lased hästi. 28. minutil skooris Martti Pukk ja 61.-l Dmitri Skiperski. Siis võttis Tartu Tammeka ohjad enda kätte ja täpselt 20 minutiga löödi kolm väravat.

Soccernet.ee portaalis kommenteeris mängu käiku Dmitri Skiperski, öeldes, et võit anti ise käest. “Kaotasime hetkeks kontsentratsiooni ja sellest piisas. Lasime veidi pea norgu ja 2 : 2 seisul oli raske end jälle kokku võtta,” märkis Skiperski ning lisas, et mäng näitas, et väga palju on vaja veel tööd teha ja kokkumängu lihvida. “Kõigepealt vajab parandamist distsipliin,” tõi ta esile meeskonna valupunkti.

Tammeka treeneri postil oma esimese meistriliiga kohtumise pidanud endine ekskoondislane Marko Kristal arvas, et Kuressaare väravad tulid tartlaste kehvast valmisolekust. “Esimesel poolajal olid mängijad võib-olla pinge all veel, hooaja alguse asi,” märkis Kristal ja jätkas, et teisel poolajal leiti vabad tsoonid üles ja tsenderdamine tõi edu.
Saarlaste kaks väravat ei olnud siiski kaugeltki ainsad võimalused. Peaaegu sihile jõudis paaril korral veel Skiperski ja väravaposti tabas Sander Laht.
Teise vooru kohtumine

ootab FC Kuressaare esindusmeeskonda ees juba tuleval laupäeval, kui Maarjamäel mängitakse valitseva Eesti meistri FC Levadiaga.
FC Kuressaare teebki kuni Kuressaare linnastaadionil mänguvõimaluste avanemiseni oma kodumängud Tallinnas, kuna siinne kunstmuruväljak ei vasta meistriliiga nõuetele.

Sellest aastast FC Kuressaare duubelklubina tegutsev Rakvere FC Flora alustas esiliiga hooaega 2 : 1 võiduga Kiviõli Tamme Auto üle. Paljude saarlastega tugevdatud klubi eest lõi mõlemad väravad Elari Valmas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)