Oma Saar kutsub taas ära andma (2)

Oma Saar ja Kadi raadio ühinevad Kanal2 “Reporteri” kampaaniaga “Anname ära”, millega kogutakse abivajavatele peredele kuivtoiduaineid ja muud vajalikku.

““Anname ära” on heategevuslik projekt – pered, kellel on jäänud üle korralikke asju, saavad neid annetada neile peredele, kellel neid väga tarvis on,” ütles Kadi raadiole projekti vedav Carmen Pritson-Tamme Kanal2-st.
Eelmisel aastal korraldati kampaania aitamaks üht 6-lapselist peret, sel aastal aidatakse Valgamaal üksi kuut last kasvatavat ema. “Olukord, milles nad elavad, on väga täbar – neil pole vett, tualettruumi, lastel pole voodeid, voodiriietest rääkimata. Uskumatud elutingimused,” kirjeldas Tamme.
Aidata soovitakse peret kuivtoiduainetega ja muu vajalikuga.

Saaremaal oodatakse annetusi täna ja homme Oma Saare toimetusse Kuressaares Tallinna tn 9 ja Kadi raadiosse Kohtu tn 1 (Holostovi kompleksis). Carmen Prit-son-Tamme sõnul võivad saarlased loomulikult aidata mõnda kohalikku abivajavat peret, sellisel juhul peaks selle soovi oma annetuse juurde märkima.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)