“Kartulimoos” puges publikule hinge (6)

Teisipäeval Kuressaare Linnateatris esietendunud noore autori Tim Jansoni “Kartulimoos ehk Chelsea win” pakkus tõsise teatrielamuse, ärgitades mõtlema inimestele ja juhtumistele meie ümber.

Mänguri hingeelule, õhulosside ja alles hiljuti tühermaadele massiliselt kerkinud pappmajade teatavale sugulusele, nõrkade inimeste headusest ja heade inimeste nõrkusest…

Lavastaja Jaak Allik on tekitanud Kuressaare Linnateatris järjekordselt igati asjaliku teatritüki, mida tasub vaatama minna. Kaasamõtlemiseks, järelemõtlemiseks, selleks, et nautida Sulev Tepparti ja Piret Raugi mängu, või õigem oleks öelda laval elamist ja olemist. Igati tubli ja usutav oli ka seni kooliteatris tegutsenud noormehe Tanel Tingi osatäitmine.

“Väga hästi läks, täitsa uskumatud reaktsioonid olid ja naerdi mõne koha peal nii valjusti, esimeses vaatuses itsitati kõvasti. Väga hea läbimäng oli, enda tunne oli ka väga hea,” ütles Oma Saarele Piret Rauk. 

Pikemalt loe “Kartulimoosist” järgmise kolmapäeva kultuuriküljelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)