Linnakoolidesse esitati 10 minutiga 100 avaldust

Eile algas Kuressaare koolide esimeste klasside õpilaste registreerimine. Kuressaare linnavalitsuse haridusnõuniku Õilme Salumäe sõnul esitasid lapsevanemad esimese kümne minutiga 100 avaldust ning eilse tööpäeva lõpuks oli kooli kirja pandud juba 137 last.

“Me ei ole veel teinud kokkuvõtteid eelistustest, kuid kindel on see, et kõik lapsed saavad kooli,” ütles Salumäe, lisades, et praeguse seisu järgi on soovijaid rohkem, kui on kohti, Saaremaa ühisgümnaasiumisse.

Ehkki avalduste vastuvõtmine e-keskkonnas kestab 19. märtsini, soovitas haridusnõunik lapsevanematel kiirustada, sest nõnda on võimalik ka kiiremini kokkuvõtted teha. “Kuna on teada, et mõned vanemad on otsustanud oma lapsed panna kooli väljaspool Kuressaare linna ning mõned tahavad oma pojale-tütrele koolipikendust, siis võib öelda, et umbes paarikümne ringis on neid, kes ei ole veel oma avaldust esitanud,” lausus Salumäe.

Kuressaare linnavalitsus plaanib ka lähipäevil saata kõigile avalduse esitanutele e-postiga kinnituse ning oma avalduse seisu on võimalik jälgida portaalis www.eesti.ee .
Kokku avatakse Kuressaare linna koolides 2010. aasta sügisel seitse esimest klassi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)