Juhtkiri: Propusk aitab ka täna (1)

Juhtkiri: Propusk aitab ka täna

 

Iga masti analüütikud väidavad, et oleme suurest majanduskriisist väljumas. Poliitikud võtavad selle au muidugi enda peale, sest valimised pole ju enam kaugel. Vaatamata veel kestvatele rasketele aegadele on saarlased ja hiidlased juba messidel liikumas, viimasel nädalavahetusel käidi turismimessil Vilniuses.

Selgub, et isegi meile nii kodusena tunduvas Leedus ei teata meie saartest suurt midagi. Kui juba seal küsitakse, kui kaugel me Leedust asume, siis on selge, et sealkandis on peale kasvanud uus põlvkond. Neil pole vist olnud vajadust koolis oma ajusoppidesse teadmisi lähimaadest talletada.

Ega meil muud üle jäägi, kui ennast ise meeldejäävalt kõikides maailmanurkades tutvustada. Ikka selleks, et meid üles leitaks. Siiski on meie lõunanaabritel säilinud mingid mälestused propuskitest, ja see on vaid üks näide, kuidas ennast meeldejäävaks teha. Seega soovime kõigile neile, kelle töö on saarlaste ja Saaremaa tutvustamine, jätkuvalt häid mõtteid, sest mine tea, mis kusagil peale läheb…

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)