Maakonna koolivõrk jääb tänavu samaks (1)

Eile avalikustatud üleriigiline koolivõrgu muutuste tabel ei näe Saare maakonnas tänavusel kalendriaastal ette ühegi haridusasutuse sulgemist või reorganiseerimist.

Eilehommikuse seisuga oli haridus- ja teadusministeerium saanud andmed 22 haridusasutuses tehtava muudatuse kohta.
Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Raivo Peeters tõdes, et temani omavalitsuste otsuseid jõudnud ei ole ning kõik läheb edasi vanaviisi, mida väga suure tõenäosusega ei saa aga ilmselt öelda järgmise aasta kohta.

“Käime praegu valdades haridus- ja noorsootöö valupunktidega tutvumas,” rääkis Peeters, avaldades lootust, et neil kohtumistel selgub ka koolivõrgu muudatustega seonduv. Kui reedel olid maavalitsuse ametnikud Muhu, Orissaare, Pöide ja Laimjala vallas, siis täna käiakse Leisi, Valjala ja Pihtla vallas.

Peetersi sõnul plaanitakse valdadele tiir peale saada märtsi lõpuks, et seejärel oleks võimalik hakata ka koolivõrgu arengukava ümber vaatama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)