Kuhu minna

Kuhu minna

HEAD TUNTUD LOOD: Solist Kare Kauksi esituses saab kontserdil kuulda ka Mahavoki megahitte “Mägede hääl”, “Usu ometi”, “On läinud aastaid”.
Foto: Heiti Kruusmaa / www.musicinphoto.com

Kontserdi eelinfo

Laupäeval, 3. aprillil Kuressaare spordikeskuses kl 20 legendaarne ansambel Mahavok eksklusiivse kontsertprogrammiga “Meridiaanid”.
Külalisesinejad Marten Kuningas, Eesti Tantsuagentuur ja Trikivabrik.

Tegemist saab olema unikaalse etteastega, kus kasutatakse surround 5.1 heli ning muusikat ilmestavad visuaalid ekraanidel ja elava tule efektid. Kuressaare spordikeskuses esinetakse koosseisus: Kare Kauks – vokaal, Heini Vaikmaa – kitarrid, klahvpillid, elektroonika ja vokaal, Raul Arras – bass, Sven Himma – elektroonilised trummid ja vokaal, Roland Puusepp – akustilised trummid, Kalev Aas – klahvpillid, Karl Madis – saksofon, suupill ja vokaal, Anet Vaikmaa, Keir Orav, Ketter Orav – vokaal.

Sooduspilet kuni 28. märtsini 125 krooni, alates 29. märtsist 150 krooni. Igale pileti ostjale kaasneb kingitusena Simpeli stardikas, mis sisaldab 50 krooni eest tasuta kõneaega. Ratastoolis invaliidi ühele saatjale on sissepääs tasuta.

Piletid on müügil Kuressaare spordikeskuses ja postkontoris, Piletilevi kassades ja www.piletilevi.ee , Saare maakonna postkontori-tes, kultuuri- ja rahvamajades.
Kuula esitamisele tulevaid lugusid www.hot.ee/helostar .


Teisipäev, 9. märts

KINO
Divas kl 17.55 ja kl 20.30 Valentinipäev. Pilet 50.–

TEATER
Kuressaare Linnateatris kl 19 esietendus – Tim Janson Kartulimoos ehk Chelsea Win. Tim Janson pole inglane, vaid eesti mees, kes on lõpetanud Tallinna ülikoolis näitejuhtimise eriala ja töötab Tallinnas kinnisvaramaaklerina. 2008. aastal etendus Ugalas suvelavastusena tema komöödia “Ühes Eesti teises linnas”. Kartulimoosi pole olemas, selle keetmisest unistab näidendi peategelane Martin. See on näidend elust tänasel Eestimaal, talumajas mõne kilomeetri kaugusel keskkooliga alevist, mis võib olla ka Leisi, Orissaare… See on näidend armastusest ja lootusest. Sellest, kuidas suhtuda kire küüsis olevasse inimesse. Kas hukkamõistu ja äratõukamise või kaastunde ja halastusega? Lavastus on kahes vaatuses, kestab ca 2 tundi. Lavastaja Jaak Allik, kunstnik Jaak Vaus, helikujundus Imre Sooäär. Mängivad Piret Rauk, Sulev Tep-part ja Tanel Ting. Pilet 125.– / 100.– müügil Piletimaailma müügipunktides üle Eesti. Piletimaailma müügipunktid Kuressaares: postkontoris, Auriga kaubanduskeskuses, hotellis Arensburg Boutique ja Kuressaare Linnateatris.

ÜRITUS
Arensburg Boutique Hotel & Spas kl 20 ja neljapäeval, 11. märtsil kl 18 terviseseminar “Toitumine ja treening”. Seminari viib läbi Vika Viss. Koolitus toimub kahel päeval ja maksab kokku 80 krooni. Lisainfo ja broneerimine tel 45 24 710 ja spa@arensburg.ee .

SPORT
Muhu spordihallis Muhu lahtised meistrivõistlused võrkpallis: kl 20 Muhu 2 vs. Orissaare.
Kärla spordihoones Muhu lahtised meistrivõistlused võrkpallis: kl 19 Kärla vs. Kaarma.

Kolmapäev, 10. märts

KINO
Divas kl 17.55 ja kl 20.30 Valentinipäev. Pilet 50.–

ÜRITUS
Saare maakonna keskraamatukogus kl 10 Jaak Valge loeng “Tunned graniidi, raua, kivimassi ja Neeva karastavat mõju”: eesti kirjanike poliitiliste hoiakute kujunemisest 1930. aastatel.

TEATER
Kuressaare Linnateatris kl 19 Tim Janson Kartulimoos ehk Chelsea Win. Pilet 125.–/ 100.–

SPORT
Lümandas IX M. Jõgi võrkpalliturniir maakoolide tüdrukutele. Info Urve Vakker, tel 53 443 956.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)