F1-ennustus alustab taas (5)

Eeloleval nädalavahetusel antakse Bahreinis start vormel 1 MM-i 61. hooajale. Nagu kahel eelneval aastal, korraldab ajaleht Oma Saar ka sel aastal 19 etappi kestva MM-sarja ennustusvõistluse.

Rahvusvahelise alaliidu kinnitatud nimekirja kohaselt asub sel hooajal starti 23 pilooti 12 meeskonnas. Suurimad ootused on kindlasti seotud uuesti vormelirooli asuva Michael Schumacheriga.

Meie võistlusel on mõlemal korral kõige paremini suutnud vormelikarusselli tulemusi ette ennustada Edit Annusver.
Võistluse reeglid on sel aastal samad mis eelmisel. Iga etapi eel tuleb võimalikult täpselt ennustada kuue parema piloodi nimed. Lisaks tuleb vastata lisaküsimusele, mis on sel hooajal kiireima ringi väljasõitja ennustamine.

Iga punktikohale tulnud piloodi täpne äraarvamine annab kolm, ühe kohaga eksimine kaks ja kahe kohaga eksimine ühe punkti. Lisaküsimuse õige vastus annab kaks lisapunkti. Seega on täistabamuse puhul võimalik etapilt koguda maksimaalselt 20 punkti. Et kõigil oleksid võrdsed võimalused, võib iga ennustaja osaleda vaid ühe ennustustalongiga. Ühel etapil suurima punktisumma saanu loeme etapivõitjaks, hooaja kokkuvõttes suurima punktisaagi kogunu aga ennustusvõistluse võitjaks.

Nagu eelmiselgi aastal paneb ka seekord iga etapi võitjale preemia välja Vana Konna pubi (Kuressaare, Kauba 6), kes teeb etapivõitjale välja söögi ja joogi. Juhul kui etapil on mitu võitjat, otsustab auhinnasaaja võrdsete tulemuste korral fortuuna.
Auhinnad on varutud ka üldvõitjatele, kuid nendest räägime pikemalt hooaja lõppedes.

Ennustus tuleb igale etapile eelnevaks päevaks tuua paberil kas Oma Saare toimetusse, lasta ukse kõrval olevasse postkasti, saata aadressil Tallinna tn 9, 93819 Kuressaare või siis elektronposti aadressil sport@omasaar.ee . Esimese etapi talongide viimane saabumisaeg on seega 13. märts.


F1 OSALEJAD aastal 2010

McLaren Mercedes: Jenson Button (GBR), Lewis Hamilton (GBR); Mercedes Benz GP Limited: Michael Schumacher (GER), Nico Rosberg (GER); Red Bull Racing Renault: Sebastian Vettel (GER), Mark Webber (AUS); Ferrari: Felipe Massa (BRA), Fernando Alonso (ESP); Williams Cosworth: Rubens Barrichello (BRA), Nico Hulkenberg (GER;. Renault: Robert Kubica (POL), Vitali Petrov (RUS); Force India Mercedes: Adrian Sutil (GER), Vitantonio Liuzzi (ITA); STR Ferrari: Sebastien Buemi (SUI), Jaime Alguersuari (ESP); Lotus Cosworth: Jarno Trulli (ITA), Heikki Kovalainen (FIN); HRT Cosworth: Karun Chandhokist (IND), Bruno Senna (GBR); BMW Sauber Ferrari: Pedro de la Rosa (ESP), Kamui Kobayashi (JPN); Virgin Cosworth: Timo Glock (GER), Lucas di Grassi (BRA).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 62 korda, sh täna 1)