Avosel ebaõnnestus veerandfinaal

Alistanud Eesti võrkpallimeistrivõistluste I liiga play-offi’de esimeses voorus TTÜ II meeskonna, ei suutnud Kuressaare Avos veerandfinaalis Liider/Rolltransi vastu enamat kahekordsest 0 : 3 kaotusest, kuigi kohati osutati korralikku vastupanu.

Laupäeval kodusaalis peetud kohtumisel suutis Avos vastu panna kaks esimest geimi, mis kaotati 22 : 25 ja 27 : 29. Kolmandas geimis tuli siiski vastu võtta 14 : 25 kaotus.
Pühapäeval Tallinnas toimunud mängus kaotati esimene geim 21 : 25, teine 15 : 25 ja kolmas 18 : 25.

Avose treener Toomas Jasmin tõdes, et mäng vajus lihtsalt ära. Alla ei antud, kuid mäng ei õnnestunud.
Edasi läheb eelmisel aastal liigas 11. koha teeninud Avos kahe nädala pärast vastamisi Pärnu VK II-ga. Selle seeria võidu korral mängitakse 5.–6. kohale, kaotuse korral aga 7.–8. kohale. Jasmin ütles, et siht on võetud 5. kohale. “Midagi võimatut seal ei ole,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)