Heino Väli: ma ei taha Irmata olla poolt tundigi (1)

Heino Väli: ma ei taha Irmata olla poolt tundigi

HEINO VÄLI: Vaata kui tore, ma sain ometi vanapoisi nimest lahti!
Foto: Peeter Kukk

Leisi mees Heino Väli (80) usub nüüd kindlalt, et igaühe jaoks on kuskil keegi. Tema leidis oma Irma alles siis, kui oli juba 68 aastat vana. Neli aastat tagasi muutsid nad ühel kaunil päikesepaistelisel päeval oma kooselu ka ametlikuks. Ja nad on väga õnnelikud.

Heino Väli on olnud kogu elu pedagoog. Viimati Leisi keskkoolis, kus ta on õpetanud pea kõiki aineid. Igati tegus ja lugupeetud inimene oma kodukandis: uurib kodulugu, teab ümbruskonna küladest peaaegu et kõike, kirjutab ja luuletab. Kui vaja, saadab ka lahkunuid viimsele teekonnale. Kuid üks “viga” Heinol kaua aega siiski oli – nimelt oli ta vanapoiss. Mees tunnistab muigelsui, et eks neid silmarõõme oli tal elus ikka olnud ka, kuid armastust, vaat seda ei olnud talle peale tulnud.

Edasi loe Heino ja Irma armastuse lugu Oma Saare paberväljaandest.

Samas lehes mõtisklevad naistest läheneva naistepäeva eel ainult mehed: koolidirektor Viljar Aro, kolme lapse isa ja 16 aastat ühe ja sama naisega elanud Jaanis Sarapuu ning õpetaja Anu Rannama viis poega.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 133 korda, sh täna 1)