101 moodust, mil moel naised kasulikuks osutuvad

101 moodust, mil moel naised kasulikuks osutuvad

Foto: Internet

Mõni aeg tagasi avaldas Londoni mainekas ajaleht The Times kirjutise, kus oli ära toodud nimekiri 101 moodusest, mil moel mehed võivad naistele kasulikuks osutuda. Võib oletada, et selle kirjutise autorid olid toimetuse naistöötajad.

Möödus vaid nädal ja meesajakirjanikud andsid sama lehe veergudel vastulöögi – nad avaldasid 101 moodust, mil moel võivad naised osutuda kasulikuks inimkonna nn tugevamale poolele. Naistepäeva eel on ehk mõttekas avaldada sellest nimekirjast mõningaid väljavõtteid.

Mida arvavad inglise meesajakirjanikud naistest, loe laupäevase Oma Saare maailmaküljelt.

Samal leheküljel on ka lühiülevaade ühe ameeriklase äsjailmunud raamatust, milles püütakse teaduslikel alustel analüüsida, kuidas naised saaksid meestega tõhusamalt flirtida…

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)