Prefekt tunnustas parimaid

Prefekt tunnustas parimaid

Foto: Peeter Kukk

Eile tähistasid politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri Saaremaal paiknevad allüksused Eesti Vabariigi aastapäeva ning prefekt Priit Suve andis politseiametnikele ja -teenistujatele üle mentori aumärgid ja politsei teenistusristid.

“Kuni me suudame teenida oma rahvast niisuguse pühendumisega, et meie üle saab uhke olla, senikaua ei ole põhjust muretsemiseks,” ütles prefekt Priit Suve oma kõnes. Ta lisas, et senikaua kui politsei teeb oma tööd väga hästi ja kasvatab inimeste usaldust, ei ole põhjust muretseda, sest demokraatlikus riigis on just rahva usaldus riigiinstitutsioonide vastu see, mis aitab kaasa nende institutsioonide arengule.

“Teenin Eesti rahvast!” ütlesid autasu pälvinud ametnikud, kui neile märk üle anti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)