Naiskodukaitse esinaine kiitis saarlasi

Kolmapäeval viibis Saaremaal naiskodukaitse esinaine Airi Neve.

Kohtumisõhtul Saaremaa naiskodukaitsjatega kiitis esinaine siinsete naiste tegemisi, kelle nii aasta ema kui ka aasta isa valimised maakonnas, aga ka üleriigilise värbamisvõistluse võit ja tubli osalemine Erna retkel 2009 on pakkunud kõneainet ka mandril.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Rita Loel tõdes, et ehkki organisatsiooni juhi öeldud sõnad tegid heameelt kõigile kohal olnud naistele, on arenguruumi veel küllaga, seda eriti väljaõppe-alases tegevuses ja struktuurilistes küsimustes. “Aga eks me areneme, meil on esimest korda 15 aasta jooksul tööl palgaline instruktor, siiani on kogu töö olnud vaid vabatahtlike kanda,” märkis Loel.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond on suurim naisteorganisatsioon Saare maakonnas, kuhu kuulub praegu üle 100 naise. Tänavu tähistab Kaitseliidu naisorganisatsioon Saaremaal oma 85. sünnipäeva.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)