Ametikooli lahtiste uste päevadel käidi isegi Tallinnast

Eile ja üleeile olid Kuressaare ametikoolis lahtiste uste päevad, mida külastas enam kui 200 noort, kooliga tutvumas käidi isegi Tallinnast.

Kooli infojuhi Taavi Tuisu sõnul võib ettevõtmist lugeda õnnestunuks, sest kõigi 12 kooli, kes olid end kirja pannud, õpilased tulid ka kohale. “Kokku käis kooliga kahe päeva jooksul tutvumas enam kui 200 noort,” sõnas Tuisk, lisades, et huvi ametikooli vastu on võrreldes möödunud aastaga isegi tõusnud. Erilist heameelt tegi korraldajatele, et paar õpilast ja lapsevanemat sõitsid kohale suisa Tallinnast, et tutvuda Kuressaare kooli õppimisvõimaluste, sisseastumistingimuste ja õppetöökodadega.

Kõige suurema töö tegid lahtiste uste päevade korraldamisel ära ametikooli õpilas-esinduse liikmed, kes näitasid külalistele nii Kuressaare linnas kui ka Upal asuvat õppekompleksi. “Ma arvan, et nad said sellega väga hästi hakkama,” kiitis infojuht, kelle sõnul noortel ongi oma eakaaslastega parem klapp, sest “nemad rõhutavad asju, mis mulle näiteks olulised ei tundu”.

Taavi Tuisk lisas, et ametikooliga on soovinud tutvuma tulla veel mõne kooli õpilased, kellele korraldatakse siis eraldi tutvumisretk. “Võtame hea meelega külalisi vastu,” sõnas end suureks ametikooli patrioodiks nimetav infojuht, kes usub, et koolil on palju, mida näidata ja mille üle uhkust tunda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)