Orissaare spordihoone sai kolmeseks (5)

2007. aasta märtsikuus avatud Orissaare spordihoone jätkab rasketele aegadele vaatamata sissetallatud rajal.

“Järgmine suurem ettevõtmine on 20. märtsil toimuv omavalitsuste spordipäev, ” teavitas spordihoone juhata Krista Riik. Plaanis on taastada terviseneljapäevakud, suvel korraldada jalgrattamatk ning läbi viia Väikese väina suvemängud. Kaks aastat sõidetud rahvaralli saatus on tänavu veel lahtine.

“Spordihoone on vallale suur investeering, mille kohustus ripub pea kohal veel aastani 2020. Omavalitsuse eelarve on väga pingeline, seepärast otsime alatasa ise uusi omatuluallikaid,” osutas Riik. Järjest enam peetakse laste sportlikke sünnipäevi ja ettevõtete tähtpäevi, võõrustatakse suviseid lastelaagreid ja laatu. Mitmekesisuse heaks näiteks on mullune maavanema vastuvõtt, mis tunnistati kohaliku aasta teo tiitli vääriliseks.

Lähiajal kavatsetakse kokku kutsuda valla ettevõtted tutvustamaks kohalikku spordielu ja -hoonet, et ergutada neid pakkuma sportimisvõimalusi ka oma töötajatele. “Kõik on meie majja oodatud, samuti on teretulnud ettepanekud spordielu elavdamiseks,” julgustas Riik, tunnustades sealjuures sihtasutuse vastvalitud aktiivset ja abistavat nõukogu.

“Kolm aastat on selleks liiga lühike aeg, et anda põhjalikku iseloomustust spordihoone kogu tegevusele. Loodan, et Ida-Saaremaa rahvas avastab Orissaare spordihoonet aina enam ja tulevikus hakkab seal toimuma veel palju huvitavat,” ütles Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär.
Lisaks tavapärastele korv- ja võrkpalli- ning kergejõustikutreeningutele saab spordihoones harrastada džuudot, osaleda aeroobikas, lasta teha massaaži ja kasutada jõusaali.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)