Muhulased korraldavad talitarbelaada

Sel laupäeval toimub Muhu põhikooli fuajees esmakordselt talitarbelaat, kuhu on oodatud kõik huvilised, kas siis vahetama või ostma-müüma talvekraami, mida endal enam tarvis pole.

“Oodatud on kõik selline kaup, mis kvalifitseerub talvetarbe alla, kaasa arvatud ka talveriided, aga põhiliselt suusad, kelgud, uisud jm selline,” teavitas idee algataja ja ürituse eestvedaja, Muhu valla sotsiaaltöötaja Triin Valk.

Lauad on valmis pandud ja müügiplats on tasuta. Talitarbelaat on avatud kl 10–12. Säärase ettevõtmise idee oli Triin Valgul ammu meeles mõlkunud. Ta lisas, et see on ses mõttes ka keskkonnasõbralik ettevõtmine, et inimene ei pea asja, mida ta ise enam ei vaja, ära viskama. “Võib-olla läheb seda asja kellelgi teisel väga vaja ning mõnel inimesel on omakorda ära anda asju, mida mul vaja,” rääkis Valk.
Kui talilaat õnnestub, kavatseb Triin Valk ettevõtmisega jätkata ja Muhus uue traditsiooni luua.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)