Lühidalt spordist

KORVPALL: Kuressaare SWE-7 sai eelmisel nädalavahetusel kodusaalis kaks olulist võitu Eesti meistrivõistluste esiliigas. Laupäeval alistati SK Torma 111 : 61 ja päev hiljem Tiit Soku juhendatav Noortekoondis 89 : 62. SWE-7-l on play-off’i jõudmise võimalus juba järgmises mängus, seda juhul, kui suudetakse alistada Paide Viking Window.

KORVPALL: Saaremaa meistrivõistluste II liigas alistas Ametikool 87 : 60 JK Sarma. Enne viimaseid mänge on võimalus tulla põhiturniiri esikohale lisaks seni kõik kohtumised võitnud Ametikoolile (kel on pidamata kaks kohtumist) ka veel STK/Saku ja Saaremaa koondise meeskondadel, kellel on veel mängimata vaid omavaheline kohtumine.

JALGPALL: Hooajaeelses sõpruskohtumises kaotas FC Kuressaare liiga allpool mängivale JK Tallinna Kalevile 2 : 4. Meistriliiga hooaega alustab meeskond 9. märtsil, kui Sportland Arenal kohtutakse Tartu Tammekaga.

KERGEJÕUSTIK: Eelmise aasta Euroopa sisemeistril mitmevõistlejal Mikk Pahapillil ei õnnestunud saada kutset märtsis toimuvatele kergejõustiku sisemaailmameistrivõistlustele Dohas. Pahapilli tänavune parim tulemus on 6156 punkti, millega ta automaatselt võistlustele ei pääsenud.


TEATED

Laupäeval, 6. märtsil algusega kell 10 toimuvad Kuressaare põhikoolis, Garnisoni tn 16 maakonna kuni 12-aastaste noorte ja kuni 16-aastaste tüdrukute meistrivõistlused males.

***

Pühapäeval, 7. märtsil algusega kell 10 toimuvad Kuressaare põhikoolis, Garnisoni tn 16 maakonna meistrivõistlused välkmales.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)