Laimjala kuulutab võsale sõja (5)

Laimjala vallavalitsus kutsub vallaelanikke kevadel suuremahulistele teeäärte võsast puhastamise töödele.

Laimjala vallavanem Vilmar Rei ütles, et eelmistel aastatel sai tööd viis-kuus inimest, seda, kui palju tänavu tööle võetakse, aga veel ei tea. “Meil tuleb selline firma, kes tahab koha pealt töötajaid saada. Vald aitab siis töömehi organiseerida,” selgitas Rei, lisades, et kui lumi ära sulab, siis täpsustatakse ka, kui palju tööjõudu vaja on. Möödunud aastal tehti puhtaks ligi 12 km teeääri.

Millal võsatöödega pihta hakatakse, ei osanud vallavanem veel öelda. “Enne tuleb objektid üle vaadata ja inimestega kooskõlastada. Andsime aga varakult teada, et äkki on keegi kevadel sellisest võimalusest huvitatud. Seni on ühendust võtnud kaks inimest, aga ehk tuleb veel, kui talv hakkab läbi saama,” rääkis Vilmar Rei.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)