Juhtkiri: Üks lendur korraga

Juhtkiri: Üks lendur korraga

 

Segadus Ruhnu piloodi kordusõppusele kutsumise ümber jätab küll mulje, et vahel haarab ametnike mõttemaailm vaid ühe päeva ette. Väikesaarega ühendust pidava lennuki piloot on sellise väljaõppega, et talle Eestist asendajat leida pole tänasel päeval lihtsalt võimalik.

Hea, et selline asi tuli välja kroonupaberite ajamisel, sest nüüd on ikka veidi aega mõelda, kuidas lahendus leida. Ehk koolitab nüüd keegi välja ka asenduslenduri, muidu jäävad ruhnlased talvel ikka täiesti sunnismaisteks, kui lendurit mõni häda tabab.

Pole kuulda olnud, et kusagilt eelteade saadetakse, enne kui inimest mõni haigus või õnnetus tabama juhtub. Seega peaks vähemalt kaks lendurit Ruhnu saare jaoks valmis olema küll.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)