Anseküla rahvas nõuab EMT-lt paremat levi (4)

Anseküla ja selle ümbruse elanikud kurdavad EMT kehva levi üle ning valmistavad ette pöördumist operaatorfirma poole.

Eile telefonitsi Oma Saarega vesteldes ütles Anseküla põllumeeste seltsi eestvedaja Elve Lepik, et asub Kuressaares ja saab hästi rääkida, kuid kodus olnuks vestlemine keeruline: “Seal pean olema kõrvaga vastu akent, suvel lükkan pea aknast välja. Aga ega õues ka hea ei ole, peab ikka otsima kohta, kus rääkida saad. Pealegi on talvel ju külm, siis ei taha õues rääkimas käia.”

Elve Lepik kinnitas, et see ei ole kahe-kolme inimese teema, jaanuarikuus toimunud piirkonna arengukava koosolekul oli see probleem number üks, mille inimesed tõstatasid ja millega peab tegelema hakkama.
Lepik lisas, et probleeme on ka teiste mobiilsideoperaatoritega, kuid kuna nende kandis on just EMT-l kõige rohkem kliente, siis tahaksid nad lahendust just sellelt firmalt.

“Pöördusime juba EMT-sse vormistamise küsimusega, et kuidas see kiri peab olema tehtud – kas piisab näiteks arengukavale alla kirjutanud inimeste allkirjadest või peame uue koosoleku korraldama, et neid allkirju koguda,” rääkis Elve Lepik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)