Õpilased võtsid mõõtu saksa ja inglise keeles

Laupäeval toimus Kuressaare gümnaasiumis maakonna 8.–9. klasside saksa keele ja 5.–6. klasside inglise keele olümpiaad.

Saksa keele olümpiaadil osales 13 õpilast kuuest koolist (KG, OG, Kuressaare PK, Leisi KK, Kuressaare vanalinna kool, Kärla PK). Esikolmik: 1. Rebeka Mändar (Kärla PK 9. kl, õp Katrin Mesila); 2. Alar Leemet (Kuressaare PK 8. kl, õp Heli Kalamees); 3.–4. Kerli Mägi (Kärla PK, 9. kl, õp Kat-rin Mesila); 3.–4. Kertu Saarem (Kärla PK, 9. kl, õp Katrin Mesila).

Inglise keele olümpiaadil osales 35 õpilast 10 koolist (SÜG, KG, OG, Salme PK, Kihelkonna PK, Valjala PK, Kärla PK, Aste PK, Kuressaare vanalinna kool, Kuressaare PK). 5. klasside esikolmik: 1. Kristi Niit (KVK, õp Sirje Lasma); 2. Jane Treima (Valjala PK, õp Ester Vaiksaar); 3. Grete Kaal (KG, õp Kersti Kirs). 6. klasside esikolmik: 1. Pirjo Mononen (SÜG, õp Liina Truu); 2. Maarja-Liis Milter (Valjala PK, õp Eret Krull); 3. Henryk Peebo (KVK, õp Tiiu Tõnus).

Meelis Kaubi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)