Kuressaares 9 kooli kokavõistlused

Eile ametikoolis alanud õpilaste kokavõistlusel “Kokakunst Kuressaares”, mis toimub siin esmakordselt, osalevad üheksa kooli kokaeriala õpilased, kes peavad kaheliikmeliste võistkondadena valmistama kahekäigulise õhtusöögi.

Vastavalt võistlusreeglitele loositi õpilased kaheliikmelistesse võistkondadesse ning nelja tunni jooksul tuleb neil valmistada kahekäiguline pidulik õhtusöök kolmele inimesele, selgitas Kuressaare ametikooli teabejuht Taavi Tuisk.

Lisaks võistlemisele külastavad õpilased Kuressaare toitlustusasutusi, osalevad värviteraapia töötoas ja ühisel filmiõhtul. Õpilasi saatvad õpetajad saavad kogemusi vahetada õppetunni aktiviseerimist ja õpetajate eneseabi käsitleval koolitusel.

Võistlusel osalevad teise ja kolmanda kursuse õpilased. Lisaks Kuressaare ametikoolile endale osalevad kutsevõistlustel Tallinna teeninduskooli, Tartu kutsehariduskeskuse, Rakvere ametikooli, Haapsalu kutsehariduskeskuse, Pärnumaa kutsehariduskeskuse, Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskooli, Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli, Põltsamaa ametikooli ning Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse õpilased ja õpetajad.

Võistluste žürii on rahvusvaheline. “Kokakunst Kuressaares 2010” lõpeb täna pärastlõunal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)