Öise pidutseja tasku peitis kahtlast ainet (3)

Kuressaare ööklubist Diva laupäeva öösel politseisse viidud mehe taskust leitud aine oli väidetavalt kokaiin.

Kuressaare politseisse sattus mees narkojoobe kahtlusega ning politsei esindaja Hedy Tammeleht kinnitas Oma Saarele, et mehe taskust avastati minigrip-kilekott kahtlase ainega. “Kas tegemist oli narkootilise ainega, selgitab ekspertiis. Juhtumi kohta on alustatud väärteomenetlus,” ütles Tammeleht.

Oma Saare andmeil räägiti ööklubis mehe kinnipidamise järel, et kahtlane aine olnud esialgse testi põhjal kokaiin. Mees hakkas klubis silma sellega, et erinevalt oma seltskonnast oli ta kahtlaselt aktiivne (“Mees täiega tõmbles,” kirjeldas samas pidutsenud noorsand) ja jäi WC-s silma, sehkendades kahtlase kotikesega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)