Lühidalt spordist

MAADLUS: Tapal toimunud Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses sai Saaremaa raskejõustiku klubi esindav Erkki Alak kuni 74 kilogrammi kaaluvatest meestest kuldmedali. Heiko Soopart tuli 120-kg meeste hulgas hõbedale, samas kaalus oli viies Madis Sepp. Viienda koha sai ka kaalukategoorias kuni 66 kg Mihkel Mägi.

LASKMINE: 40 lasku õhupüstolist, mehed: 1. Lembit Mitt 365 silma; 2. Vidar Fagerström 363; 3. Meelis Saar 361; naised: 1. Svedlanna Babenkova 349; 2. Aire Arge 309, 3. Grete Virveste 292.
60 lasku õhupüssist, mehed: 1. Meelis Saar 572; 2. Margus Metshein 556; 3. Kalmar Tikerpuu (Hiiumaa) 555; naised: 1. Grete Virveste 567; 2. Kaia Kindlam 566; 3. Aire Arge 526.
40 lasku õhupüssist, mehed: 1. Neeme Virveste 377; 2. Meelis Saar 376; 3. Margus Metshein 372; naised: 1. Kaia Kindlam 380; 2. Grete Virveste 377; 3. Aire Arge 360.

MALE: Maakonna kiirmale esivõistluste kaheksanda osavõistluse võitis Rain Kilumets 5,5 punktiga 7 võimalikust. Teist ja kolmandat kohta jagasid Martin Kallas ja Hendrek Kelder 4,5 punktiga.
Arvesse mineva viie parema tulemusega juhib soliidse edumaaga Rain Kilumets. Talle järgnevad Hendrek Kelder, Milde Burkova, Martin Kallas ja Marko Kolk, kelle omavahelised punktivahed on minimaalsed. Mängida jääb veel kaks osavõistlust.

AUTORALLI: 24. veebruaril lõppes 6-etapiline Laitse-RallyPark’i jäärajasõidu karikasari, kus piikrehvidega neljarattaveoliste autode klassis saavutas kokkuvõttes teise koha Mitsubishi Lanceril sõitnud saarlane Virgo Arge. 4WD piik-klassis tuli “Teisipäevaõhtuse jääraja” nime kandnud võistlussarjas võitjaks Raplamaa mees Helmet Palm, samuti Mitsubishil. Üldse võeti Harjumaal Laitse paarisrajal toimunud jäärajavõistlustel, mille avaetapp toimus 12. jaanuaril, mõõtu seitsmes masinaklassis ning osales kokku ligi 90 sõitjat üle Eesti.

JALGPALL: Hooajaeelses sõpruskohtumises kaotas FC Kuressaare liiga allpool mängivale JK Tallinna Kalevile 2 : 4. Meistriliiga hooaega alustab meeskond 9. märtsil, kui Sportland Arenal kohtutakse Tartu Tammekaga, kuna kohalik kunstmuruväljak ei vasta meistriliiga normidele.

VÕRKPALL: Elion rahvaliigas 2. etapi viimasel kohtumisel saadud loobumisvõit Keilalt avas Saaremaa naiskonnale tee B-tugevusgrupi finaalturniirile. Finaal mängitakse 17. aprillil Pärnu spordihoones.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)