Kuressaare pillipood on algusega rahul (6)

Kuressaare pillipood on algusega rahul

MÜÜJA ANDRE RAHUMEEL: Oskan soovitada ja vajadusel võin ka pilliloo ette mängida.
Foto: Peeter Kukk

Stanford Music on Eestis suurima kaubavalikuga muusikariistade ja -tarvete kauplustekett. Kauplused on Tallinnas, Tartus, Rakveres, eelmise aasta oktoobri lõpupäevil avati pood ka Kuressaares.

“Klientuur on seinast seina, alates professionaalsetest muusikutest kuni asjaarmastajateni,” rääkis Stanford Music’u müügispetsialist Valmer Luks. “Kaubavalik algab pillimänguks vajalikust juhtmejupist kuni lõpetades klaveriga.”

Sortiment on Luksi sõnul sajalt erinevalt tootjalt. Kaubaartikleid, mis poelettidelt läbi käinud, on enam kui kümme tuhat. Valik on Kuressaare poes lai, aga kindlasti ei ole igapäevaselt kõiki instrumente müügil. Kuid soovi korral saab klient firma kaudu tellida mistahes pilli või tarviku.
“Viimasel ajal on koolid tellinud palju klavereid, ka kultuurimajad soetavad hoolega tehnikat,” nimetas Luks peamisi kliente. “Üritatakse ära kasutada kõikvõimalikest Euroopa Liidu fondidest saadavat raha.”

Ta lisas, et eriti hoolsad projektikirjutajad on maakultuurimajad ja külaseltsid ning Stanford Music on oma kaubapakkumistega ka konkurssidel võitjaks osutunud. Luksi sõnul ongi nende kaubavalik rohkem mõeldud laiemale tarbijaskonnale.
Müüja Andre Rahumeele sõnul on kõige minevam kaup elektrikitarrid ja kitarrikeeled. “Meilt on ostetud ka digitaalklavereid,” ütles Rahumeel. “Kliendid on meie poe üles leidnud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 294 korda, sh täna 1)