Oma Saare lood aasta parimate hulgas (10)

Oma Saares ilmunud uudis ja olemuslugu valiti Eesti maakonnalehtedes eelmisel aastal avaldatud parimate lugude hulka.

Maakonnalehtedes ilmunud parima uudise tiitlile kandideeris kokku 21 tööd. Žürii otsustas, et uudise kategooria nominendid on Nils Niitra Tartu Postimehes 23. aprillil ilmunud uudisega “IRLi peasekretär on krooniline trahvivõlgnik”, Teet Roosaar Pärnu Postimehes 18. novembril ilmunud uudisega “Vello Järvesalu lahkus töölt 619 319 krooniga” ja selle jätkulugudega ning Andres Sepp Oma Saares 22. septembril ilmunud uudisega “Allveespets Mäss: laevatee alused miinid tuleb koristada” ja selle jätkulugudega.

Parima maakonnalehes ilmunud olemusloo auhinnale esitati kokku 39 tööd. Nominendid on Anu Bollverk Järva Teatajas 11. aprillil ilmunud looga “Maatöö teeb süstlaorjad vabaks”, Aili Kokk Oma Saares 21. märtsil ilmunud looga “See päev, kui Marge tuleb” ja Tiia Linnard Põhjarannikus 5. septembril ilmunud looga “Voldemar Lehteri uues korteris on palju õhku”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)