Mustjala tahab Ninasele rajada avaliku supelranna (22)

Mustjala vald kavandab Ninase külas asuva mitteametliku supluskoha avalikuks supelrannaks muuta.

Seoses supelranna rajamise plaaniga taotleb vald riigilt munitsipaalomandisse 7,2 ha suurust Supelranna maaüksust, millest 5,5 ha jääks avalikuks supelrannaks ja 1,7 ha kämpingu rajamiseks.
Mustjala vallavanem Kalle Kolter ütles, et valla eesmärk on tagada Ninasel avalik rannateenus, et rand oleks korrastatud ja inimestel võimalik seal aega veeta. Kohalikud on Ninase rannalõiku ujumiskohana kasutanud juba aastakümneid.

“Niipea kui oleme maa endale saanud, hakatakse koostama detailplaneeringut ja vastavalt sellele tuleb randa ka tegevus,” rääkis Kolter. Randa on plaanis ehitada käimlad, rajada pallimängumänguväljakud jms.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)