Lihtne küsimus

Tartu linn toetab ettevõtjaid soodsate koolitustega. Linnavalitsuse ettevõtluse osakonna korraldatud koolitustel ja muudel üritustel osales mullu üle 6200 inimese. Aasta jooksul pakuti ettevõtjatele välja üle saja erineva enesetäiendamisvõimaluse. Kas midagi taolist korraldatakse või on korraldatud ka Kuressaares?

Vastab linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri:

Praegu Kuressaare linn otseselt küll kohalikele ettevõtjaile niisuguseid koolitusvõimalusi ei paku. Tartul on olemas ettevõtluse osakond, Kuressaare linnavalitsuses sellist osakonda ei ole. Kohalikud ettevõtjad saavad toetust koolitus(t)e jaoks küsida Saaremaa ettevõtluse edendamise sihtasutusest (SEES) ja ettevõtluse arendamise sihtasutusest (EAS). Ka Saaremaa ettevõtjate liit (SEL) on ettevõtlusalast koolitust toetanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)