Vastukaja: “Klaaspärl purunes 15 päevaga” (10)

Oma Saar, 9. veebruar

See lugu tekitas minus mõningaid mõtteid. Esiteks puudus firmal igasugune reklaam. Ei tänaval ega kaubamaja I korrusel pole olnud mitte mingit märki sellest, et II korrusel töötab jälle kohvik.

Teiseks, kohviku asukoht. Kui kohvik on mõeldud kaubamaja töötajate teenindamiseks, siis on koht valitud ideaalne, aga kui kohtan tänaval tuttavat inimest ja tahan paar sõna juttu vesta, siis ei hakka ma mitte ronima kaubamaja II korrusele kaubariiulite vahele. Seda ei tee ka turistid, et saada klaas mahla või tass kohvi. Kohvikusse sisse pääsemine peaks olema vaba ja sõltumatu kaubamaja tööajast. Kaubamajas oleksid selleks sobivad ruumid allkorrusel praegused apteegi või telefonifirma ruumid.

Kui kaubamaja läks ümberehitamisele, lubas STÜ juhatus, et taastatakse kohvik Maiasmokk. See lubadus on täitmata. Kolmandaks – arvestades praegust tööpuudust ja peost suhu elamist, sest kui saad elatusraha 4000 krooni kuus ja maksad sellest korteriüüriks 2500, ega siis palju kohviku raha üle jää. Elame-näeme, mis edasi!

Silvi Rahu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)