Juhtkiri: Tee tööd, näe vaeva…

Juhtkiri: Tee tööd, näe vaeva…

 

Tiitel, millega eile pärjati Pädaste mõisat, näitab, et kui püütakse, siis on ka saavutused ette näidata. Tiitli vastu võtnud Pädaste mõisahärra on aga nii lahke, et jagab saadud tunnustust kõigi muhulaste-saarlastega, kellega koostöö on selle tulemuseni viinud. 15 aastat kestnud pidev arendustegevus on vilja kandnud.

Kui oled teinud tööd ja näinud vaeva, siis pidavat ka armastus tulema. Kas aga iga kord? Kui Pädaste mõisa viimase aja tiitlid ja tunnustused kokku lugeda ja eeldada, et see ongi see armastus, siis peab rahvatarkus paika küll. Küllap teeb kadedaks nii mõnegi konkurendi, aga mis parata.

Arvame, et koostöö maakonna tootjate, teenindajate ja turismiettevõtjate vahel võiks tuua veel nii mõnegi tiitli, kui seda koostööd vaid rohkem teha suudetaks. Saaremaa, Muhu ja Saare maakond on kaubamärgid, mis vajavad tutvustamist maailmas järjest laiemalt. Meil on, mida oma kaubamärkide reklaamimise juures esile tõsta, ja kasutagem seda siis ka kõigi hüvanguks!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)