Pärsama lasteaed läheb suveks remonti (1)

Pärsama lasteaed suleb uksed 1. juunil, sest majas algab köögiploki rekonstrueerimine.

Leisi vallavalitsuse arendusspetsialist Andres Jalakas ütles, et lasteaia praegune köök on ajale jalgu jäänud ning ehkki köök vastab tervisekaitse nõuetele, vajavad seadmed väljavahetamist ja ruumilahendused muutmist. “Lasteaed saab siis ka söögisaali, mida seal praegu ei ole,” rääkis Jalakas. 

Kokku lähevad Pärsama lasteaia rekonstrueerimistööd maksma 1,3 miljonit krooni. Sellest ligi 500 000 krooni tuleb hasartmängumaksu nõukogu regionaalsete investeeringute toetuse programmist, ülejäänu aga valla eelarvest. Tööd plaanitakse lõpetada augusti keskpaigaks.
1. oktoobril 1987 avatud Pärsama lasteaias on kolm rühma – Piilupardi, Naksitrallide ja Karlssoni rühm, kus käib kokku 57 last.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)