Jätkus Tipa-Tapa turniir (1)

Kahel järjestikusel neljapäeval – 28. jaanuaril Kärlal ja 4. veebruaril Kaarmal sai jätku II Saaremaa TipaTapa jalgpalliturniir VÄIKE TOM 2010.

Kärla etapil osales kuus võistkonda: Tornimäe, Valjala, Lümanda, Kuressaare Gümnaasium, Kihelkonna ja Kärla. Edukaimaks osutus Valjala võistkond, kes ei loovutanud vastastele ühtegi punkti. Neljast mängust saadud nelja võiduga tõusis Valjala jagama üldtabelis esikohta koos Saaremaa Ühisgümnaasiumi võistkonnaga, mõlemal kogutud 22 punkti. Valjalale järgnesid KG 7, Lümanda 4 ning Kärla, Tornimäe ja Kihelkonna 3 punktiga.

Kaarma etapil olid kohal seitsme kooli noored spordipoisid ja -tüdrukud: Muhu, Salme, Aste, Orissaare, SÜG, Leisi ja Kaarma. Favoriidiseisuses SÜG suutis ka seekord kõige rohkem punkte võtta. Vaid Leisi võistkond osutas neile visa vastupanu ning alles lõpu eel suutsid SÜG-i pallurid viigivärava lüüa. Teise punktisumma koguski Leisi võistkond, kes sai kahe võidu kõrvale kaks viigipunkti. Punktid jagunesid järgnevalt: SÜG 10 punkti, Leisi 8, Orissaare 7, Kaarma 6, Salme 5 ning Aste ja Muhu 1.

Ära peab mainima Orissaare ja Kaarma võistkonna eduka esinemise. Kui Orissaare saavutas esimesel etapil vaid 1 punkti, siis nüüd saadi koguni 7. Kaarma, kes eelmisel aastal ei suutnud kordagi palli vastase väravasse toimetada, on saavutanud juba 3 võitu ja löönud 12 väravat.
Finaaletapp toimub 22. aprillil Kuressaare spordikeskuses.

Margus Kuusk


Tabloo

Edetabel II etapi järel
SÜG ja Valjala 22 punkti, KG 19 p, Leisi 17 p, Salme 14 p, Lümanda 13 p,
Kaarma 9 p, Orissaare 8 p, Tornimäe 6 p, Muhu 5 p, Aste 4 p ning Kihelkonna ja Kärla 3 p.

Väravalööjate top 10
Robin Mäetalu 16 väravat, Karl-Kustav Kuning 15, Sven Mihkel Lember 13, Karl-Thomas Sepp 12, Karl Paal 11, Märten Opp 10, Stiiven Sirgo 10, Eero Heinsalu 9, Iiv Aavik 8, Jakob Markus Kuusk 7.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)