Öine lumelahing (3)

Öine lumelahing

Foto: Raul Vinni

Lumi on tore. Selles ei kahtle meist keegi. Samas muudab lumi raskeks tänaval liikumise ja sellest on nii mõnigi kodanik häälekalt teada andnud. Seda, mis saaks siis, kui Kuressaarest üldse lund ära ei veetaks, ei suudaks meist keegi isegi mitte ette kujutada.

Samal ajal kui linnakodanik magab õiglase und, mürisevad linnatänavatel masinad ning võitlevad lõputuna näiva lumega.
Öist lumelahingut iseloomustavad numbrid: 15; 120; 3500; 35 000; 55 000 ja 820 000.

Mida need tähendavad, seda loe laupäevase Oma Saare paberväljaandest. Saadaval kõikides hästivarustatud kauplustes ja kioskites üle saare. Hinnaks vaid 10 krooni. Ja pea meeles: loe leht ikka kenasti läbi!

Telli Oma Saar siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 78 korda, sh täna 1)