Talifotomängude korraldajad tänavad saarlastest võõrustajaid (2)

Talifotomängude korraldajad tänavad saarlastest võõrustajaid

NÕÕ! NO SEE ON TALVENAUDING: Talifotofestivalil osalejad nautimas reesõitu Riidu talus Paikülas. Kutsariks on taluperemees Jaagup Kallas.
Foto: Peeter Kukk

Nädalavahetusel Saaremaal toimunud talifotomängudel osalenud huvilised Tallinnast, Põlvast, Pärnust, Tartust, Võrust ja saarlased ise jäid nii võõrustajatega kui ka kogu korraldusega väga rahule.

Ligi 50 fotohuvilist nautisid lumerohket talvist Saaremaa loodust. Ringsõidul Lääne-Saaremaal tehti hulgaliselt emotsionaalse sisuga meeliülendavaid pilte. Teada-tuntud professionaalsed fotograafid jagasid õpetussõnu ja panid osalejad piltide tegemisel proovile.

“Riidu talu peremees Jaagup Kallas Paikülast tegi meile reesõitu. Pildistajaid jagus nii ree peale kui ka teele kogu seda tegevust üles võtma. Talvine Miku metsapark Loona lähistel oma atraktsioonidega pakkus ronimis- ja kiikumisrõõme. Püstkojas sai igaüks maitsva kõhutäie. Karujärvel mängis nii mõnigi end karu rolli.

Osalejad said omavahel tuttavaks, vahetasime kogemusi ja saime proffidelt üht-teist kasulikku teada. Alpinist-fotograaf Jaan Künnapi loengust jäi meelde seegi, millist riietust on mägiretkedel otstarbekas kanda,” võttis osaleja Peeter Kukk talifotomängud kokku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)