Liis Lass esitleb saarlastele oma raamatut (5)

Täna esitleb Saaremaa kaubamajas saarlastele oma raamatut “Kes sandistas lugeja” Liis Lass.

Mõte raamat kirjutada tekkis Lassil enda sõnul seetõttu, et ajakirjanduse ja meelelahutusmeedia tervislik seisund on saavutanud lausa rahvuslikult olulise tähtsuse, kuivõrd sellest räägib oma kõnedes isegi president.

“Järelikult on meedial tõepoolest midagi viga ja meedia teemadel inisemine ei ole pelgalt üksikute probleem,” ütles Liis Lass Oma Saarele. “Räägin mõistukõneta ja otse sellest, milline on ebaadekvaatne ajakirjandus ja millised emotsioonid (meelelahutus)meediat tegelikult tüürivad.”

Raamatu peamine sõnum on autori sõnul see, et tänane Eesti meelelahutusajakirjandus on täis vägivalda, ärategemist, ärapanemist ja endaupitamist.
Raamatu esitlus ja väike allkirjatund toimub täna kl 17 Saaremaa kaubamaja kohvikus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)