Juhtkiri: Tiiger valmistub hüppeks (1)

Juhtkiri: Tiiger valmistub hüppeks

 

Kuigi idamaise kalendri järgi on tiigriaasta alguseni veel veidi aega, on selle looma urisemist meie maakonnas juba üsnagi kuulda olnud. Muhus murti võimupirukas juba pooleks. Uued ponnistused näitavad, et midagi pole saatuse hooleks jäetud, nüüd on letti võetud juba üle-eelmise vallavanema ja praeguse volikogu liikme tegemised.

Äsja ametisse saanud Muhu vallavanema sooviks oli, et vald oleks meedias taas heade uudistega nähtaval. Ka meie nõustume temaga, sest Muhus on seni oma asju aetud rahulikult ja suurema kärata.

Et tiiger maakonnas kanda kinnitanud on, näitab ka Ruhnu vallavolikogu praeguse ja endiste liikmete avaldus Saare maavanemale, kus palutakse uurida kolmveerandaasta tagust umbusaldusmenetlust. Avalduses seisab, et maavanem uurigu, mida on vallavanem lubanud volikogu esimehele, et too aitas tal umbusaldust vältides oma postile jääda.

Maavanemal endalgi tegemisi küllaga. Toimetus arvab, et kui midagi lubati, siis küllap olid need hülgenahad, mis seal Ruhnu saarel ikka muud lubada on. Kulla omavalitsejad, ajad on rasked, tehke millalgi päris tööd ka!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)