Aardami hüvitisest kärbiti pool maha (11)

Aardami hüvitisest kärbiti pool maha

 

Teisipäeval otsustas Orissaare vallavolikogu maksta endisele vallavanemale Raimu Aardamile kolme kuu palga suuruse lahkumishüvitise ning tühistas ühtlasi varem tehtud otsuse, mille järgi maksti Aardamile kuue kuu hüvitis.

Esimesel korral osalesid hüvitise määramise otsuse hääletamisel ka volikogu liikmeteks saanud Raimu Aardam ja tema abikaasa Maret, kes pidanuksid ennast otsustamisest taandama.

Orissaare vallavolikogu esimees Kristjan Kana ütles, et teisipäeval oli volikogu laual vaid üks ettepanek: maksta Aardamile kolme kuu hüvitis. “Selle ettepaneku tegi Keskerakond,” täpsustas volikogu juht, kelle sõnul oli 14 kohal olnud volikoguliikmest ettepaneku poolt 10, kaks oli vastu ja kaks jäi erapooletuks.

Et Raimu Aardamile on lahkumishüvitis juba välja makstud, tuleb tal see nüüd Kristjan Kana sõnul vallale tagastada. Raimu ja Maret Aardam peatasid oma tegevuse volikogus kolmeks kuuks 19. jaanuaril.
Raimu Aardam ei soovinud hüvitamise vähendamise otsust ajalehele kommenteerida. “Mina ei kommenteeri Orissaare vallavolikogu otsuseid, selleks on vallavolikogu esimees ja selleks volitatud isikud,” sõnas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 54 korda, sh täna 1)